Фестиваль-відкриття Українсько-німецького року мов 2017-2018

11.09.2017 22:17
Найгучніша подія року для всіх германістів України - Фестиваль-відкриття Українсько-німецького року мов 2017-2018 відбувся 9-10 вересня на Контрактовій площі у Києві. І старшокласники школи-ліцею №7 м.Вінниці, як справжні любителі та поціновувачі німецької мови, разом з учителем Десятник Тетяною прибули на фестиваль на запрошення Гете-Інституту.
Програма вуличного фестивалю була надзвичайно насиченою, та й погода сприяла чудовому проведенню часу в столиці.
«Зроби наступний крок!» - гасло Українсько-німецького року мов 2017-2018
У суботу ми побували на найбільшому уроці німецької мови в Україні, долучилися до майстер класу з робото-техніки, складали Європу в пазлах, пройшли «Стежками Гете» на інтерактивному ковбику, зіграли в твістер «Відкрий Німеччину», хлопці продемонстрували свої вміння в настільному тенісі та футболі, насолодилися ляльковим театром Олафа Мьолера, а ввечері веселилися на концерті гуртів «Гайдамаки» та «Kellerkommandо».
На наступний день у неділю ми прийшли раніше, аби записатися на квест «Deutsche Spuren», виготовити торбинку з принтом шовкодруку, взяти участь у конкурсі Німецького літературного саду за підтримки Київського клубу ораторів німецькою мовою, та поспівати караоке німецьких пісень.
Сповнені вражень, емоцій і спогадів ми повернулися додому і готові організовувати цікаві заходи німецькою у рідному місті!
 
Зроби і ти наступний крок у вивченні німецької мови!

—————

Назад


Контакт

Mach mit! від Десятник



https://www.facebook.com/tanja.swit